søndag den 11. juli 2010

Easyjet åbner nye ruter: Paris og Basel

Lavprisselskabet Easyjet udvider nu deres ruter igen - nu med to nye destinationer. Den ene destination er Paris, Franking (Charles de Gaulle) og den anden er til Basel i Schweiz. Ruten fra København til Paris (CDG) starter d. 10. september og priserne starter på 198 kr for en enkelt billet (priserne kan selvfølgelig varriere afhængigt af efterspørgelse og sæson). Ruten til Basel i Schweiz starter fra 1. november og priserne starter fra 189 kr.

Vi vil bestemt ikke afvise, at vi godt kunne finde på at gøre bruge af den nye rute til Paris på et tidspunkt. Hvad med jer? Er det nogle ruter i kan bruge til noget?

2 kommentarer:

  1. Det franske cuisine er en helt speciel oplevelse - selv for os danskere, der også har en vældig god madkultur.
    Jeg fik lokket min mand med på et spændende weekendophold til Frankrig, under den forudsætning, at han kunne få se på noget kultur samt få en rigtig god fransk steak.

    Kulturen fandt vi selvfølgelig i Paris samt i "Lysets By" Metz. Men det der overraskede mig mest, var min mands "drømmetilstand" under weekendopholdet på det Franske slot Château Hâttonchâtel i Lorraine, hvor vi boede.
    Slottet var en oplevelse i sig selv, men min mand fandt den romantiske middag for 2 i riddersalen helt fortryllende.
    Der var tændt op i pejsen, og vi havde en privat tjener under hele måltidet samt bagefter til kaffe og cognac.
    Per havde aldrig forestillet sig, hvor afslappende det var at sidde og hygge sig, mens man lytter til den knitrende pejs.
    Hans sidste ord var før vi forlod slottet, " det er en oplevelse der tåler at blive gentaget".

    Så moralen er, "lok bare din mand med på et romantisk weekendophold, fordi han trænger også til det, og han vil nyde det i fulde drag.

    SvarSlet
  2. Hello you. Really nice blog !
    I just wanted to invite you to take a look at my blog!
    //www.fashionfromheadtotoe.blogspot.com
    ^^ take a look and follow me if you like ☠

    SvarSlet