fredag den 22. januar 2010

Næste rejse: Dubai i februar


Så har vi fået booket vores næste ferie. Vi havde brug for noget sol midt i alt denne kulde, så midt i februar smutter vi en uge til Dubai i Forenede Arabiske Emirater. Vi har ikke været i mellemøsten før, så vi er meget spændte. Gennemsnits temperaturen i februar er 26 grader, så det er ret perfekt.

Vi har booket rejse igennem Bravo Tours til 4300 kr pr. mand. Og det er inkl fly og 2-stjernet hotel med morgenmad. Vi er lidt spændte på hotellet når det nu kun er 2-stjernet, men vi kommer højst sandsynligt ikke til, at bruge så meget af tiden på hotelværelset alligevel.

Skal i ud og rejse i vinterferien?

8 kommentarer:

  1. Ej hvor skønt! Jeg har faktisk lige booket rejse til Dubai, skal afsted om en uge. Har I mon nogle gode rejsetips allerede?

    SvarSlet
  2. Uh det lyder lækkert! Nej, vi er stadig igang med at samle information. Lige nu kigger vi mest på strandene og reglerne for badning. I skal være klar over, at det er forbudt for kvinder at bade topløse eller i bikini på offentlige strande. Så man skal gå efter de strande hvor man skal betale for at komme ind. De fleste koster 10-15 kr at komme ind på.

    SvarSlet
  3. Men lov mig du vender tilbage med rejsetips når i har været afsted!

    SvarSlet
  4. Jeg skal nok vende tilbage med rejsetips :)

    Og tak for info - jeg er opmærksom på, at de har en del anderledes regler og procedurer. Er meget spændt på at opleve Dubai - og glæder mig selvfølgelig til varmen :)

    I øvrigt tak for en god blog med gode rejseskildringer!

    SvarSlet
  5. Det gør vi også - i dag har der været 28 grader dernede, så det burde være muligt at komme hjem med lidt kulør :)

    Vi glæder os til at høre fra dig, når du kommer hjem. God tur!

    Ps. Og tak for de søde ord! Du skal være velkommen til at tilføje dig som fast læser ude i siden :)

    SvarSlet
  6. Hej igen!

    Det var virkelig en super spændende tur, meget interessant by.

    Burj Khalifa koster 100 AED (i stedet for 400 el. 500 AED, kan ikke lige huske det) hvis I går forbi og bestiller biletter til et senere tidspunkt, dvs. ikke direkte entry. Det er en god idé at bestille en af de første dage, hvor I er der, hvis I er presset på tid, så I er sikre på at få et tidspunkt og dag hvor I kan. Vi var deroppe 20.30 og det var super flot med alle lysene.
    Ved tårnet og Dubai Mall er der vand/lysshow hvert 20. min om aftenen - meget Vegas, men meget flot :)

    I kan sejle over Dubai Creek for 1 dirham med de små abraer, det er en rigtig spændende og sjov oplevelse at se den gamle bydel med alle skyskraberne i baggrunden.

    Palm Jumeirah er også spændende. I kan tage en metro derud og tilbage, hvis I vil, det koster 15 dirham hver vej og er også skægt at køre afsted over vandet og over palmeøen. Atlantis hotellet er ret vildt og flot med et stort akvarium.

    kan ikke huske mere lige nu, men skal nok vende tilbage hvis jeg kommer i tanke om mere :)

    SvarSlet
  7. Hov, og hvis I skal se Jumeirah moskéen så kan I ikke komme ind om mandagen. Stranden ved Jumeirah er også meget smuk.

    SvarSlet
  8. Hej M!

    Tusind tak fordi du huskede at vende tilbage. Håber du har haft en rigtig fed tur!

    De 100 AED er det så bare en rundtur eller hvad inkluderer de?
    Og vi skal da helt sikkert ud på Palm Jumeirah så! Må man opholde sig derude (fx. på strand?) eller må man kun lige tage et visit og så smutte igen?

    SvarSlet